Atica Serveis Immobiliaris | MATARÓ – LLUÍS MORET
16531
single,single-portfolio_page,postid-16531,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Date
Category
Preu Venda 317.000€
About This Project

Ens acaba d´arribar al nostre estudi aquesta casa de dues plantes a tocar de Plaça Catalunya. La casa és de l´any 1968 però ha estat reformada íntegrament fa pocs anys. Al moment de fer la visita ens ha cridat molt l´atenció la lluminositat de totes les estances. La zona és especialment tranquila, rodejada de serveis, comerços i escoles.
Els acabats de l´habitatge són de molt bona qualitat, amb fusteries interiors de roure massís, fusteries exteriors d´alumini amb envidrament doble i paviments de gres. La casa disposa de calefacció amb radiadors i climatització amb bomba de calor. La cuina és àmplia i lluminosa. L´habitatge disposa d´un pati d´uns 40m2 amb sol durant tot el dia i el preu inclou plaça d´aparcament, molt demandada a la zona. És la casa definitiva a un preu molt ajustat al mercat, per zona i característiques. Contacti amb nosaltres i sol·liciti una visita.